Oliver Next

Wil je grip krijgen op je IT-landschap? Met Oliver Next werk je toe naar een toekomstvast en beheersbaar systeemlandschap. Op basis van een duidelijke visie, een heldere architectuur en een overzichtelijke roadmap.

Een heldere koers naar het ideale IT landschap

Oliver Next is een bewezen methodiek waarmee een IT- doelarchitectuur, roadmap en draagvlak gecreëerd wordt. Deze methodiek kijkt naar waar de organisatie naartoe wil, waar de organisatie nu staat, welke verbeterpunten er vanuit de werkvloer aangedragen worden en het huidige IT landschap. Vervolgens bepalen we het ideale IT- landschap én met welke concrete stappen daar invulling aan wordt gegeven. Oliver Next neemt de organisatie mee op reis en is een pragmatische en no nonsense aanpak. Breng focus en flexibiliteit in je IT met Oliver Next.

Uitdagingen van organisaties

Heldere aanpak

Oliver IT denkt mee over de toekomst van jouw IT-omgeving. Op basis van je huidige processen en ambities helpen we je te bepalen hoe jouw toekomstige IT-architectuur eruit moet zien. Daarbij zijn twee zaken van belang. Ten eerste moet je omgeving zo eenvoudig mogelijk zijn. Ten tweede moet de IT-omgeving volledig ondersteunend zijn aan jouw werkprocessen.

Wanneer die toekomstvisie helder is, stippelen we de route ernaartoe nauwgezet uit en helpen we je bij de uitvoering. Hiervoor hanteren we een stapsgewijze aanpak. Ontdek hoe we in zes stappen van analyse en ontwerp naar roadmap en uitvoering gaan.

Stap 1: Strategie en ambities
Eerst bekijken we het bedrijf strategisch: businessmodel, strategie en toekomstvisie. Deze geven richting aan de ideale IT-doelarchitectuur.
Stap 2: End-to-end procesmodel
We starten met de huidige situatie: werkwijze, succes, knelpunten en IT-rol. Deze snelle en pragmatische analyse geeft inzicht in bedrijfsprocessen.
Stap 3: IT requirements
Vervolgens vullen we het IT-beeld aan met applicaties en relevante aspecten voor de IT-doelarchitectuur.
Stap 4: IT-doelarchitectuur
Met jouw inzichten ontwerpen we een architectuur die ideale systemen toont. We zetten jouw toekomstvisie op papier.
Stap 5: IT-roadmap
We faciliteren de overgang naar de gewenste situatie met een helder stappenplan voor IT en organisatie in de komende jaren. Handig!
Stap 6: Uitvoering
Optioneel bieden we flexibele hulp bij roadmap- uitvoering, van programmamanager tot team. We denken graag mee.

Meer weten?

Heb je behoefte aan IT die als gegoten zit? Wil je weten wat de apps en oplossingen van Oliver IT voor jouw succes kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en download de Oliver Next brochure. We praten je graag bij over onze mogelijkheden.

1

Tevreden klanten

1

Gerealiseerde oplossingen

1

Specialisten

1

Jaren aan ervaring

Cases

Bouwcenter Nelemans
Een gestroomlijnd proces voor Bouwcenter Nelemans dankzij app Oliver IT
nelemans
Meubelfabriek De Toekomst
De Toekomst levert dealers meer online mogelijkheden dankzij hulp van Oliver IT
de-toekomst